Ett smultronställe vid Hälsingekusten

Öppettider

Affären är stängd för säsongen men en liten del av butiken, med det mest nödvändiga produkterna,  är fortfarande öppet som tillitsbutik där man betalar enbart med swish. 

Butiken har kameraövervakning. 


Välkomna!


I juni öppnar vi upp dörrarna till vår mysiga lantbutik och sommarcafé. Hos oss kan du slå dig ner på uteserveringen för en trevlig fikastund, spana in vårt utbud av lokala delikatesser, eller köpa med en mjukglass att avnjuta på bryggan intill vattenbrynet. 

Mellanfjärdens deli har tagit ett aktivt val för att främja landsbygden. I så stor utsträckning som möjligt använder vi oss av lokalt odlade och närproducerade råvaror. I vår butik hittar du vårt egna hällbröd, goda drycker, hembakat fikabröd, utvalda delikatesser och livsmedelsprodukter. 

I hjärtat av Mellanfjärden

Ett stenkast bort ligger Hotell Mellanfjärden, Resturang Sjömärket och Hamnmagasinet som drivs av design- och konsthantverkare sedan 2000. På somrarna bjuder Hamnmagasinet in till utställningar då aktörer från trakten visar upp hantverk av olika slag – keramik, tavlor, konst, kläder och smycken.